heinäkuuta 10, 2018

Suklaata ja vadelmaa

Pitkästä aikaa tuli tehtyä tuorepuurot lasipurkkeihin. Purkkeihin päätyi sekä suklaatuorepuuroa että vadelmatuorepuuroa. Koristeeksi purnukkojen päälle laitettiin banaania, vadelmia ja tummaa suklaata.

Ainekset kahteen tuorepuuroannokseen:

Vadelmatuorepuuro
1dl pakastevadelmia
2dl kaurahiutaleita
2dl kauramaitoa
1rkl chian siemeniä

Suklaatuorepuuro
2dl Urtekramin chia & cocoa puurohiutaletta
2dl kauramaitoa

Sekoita molempien puurojen ainekset sekaisin omissa kulhoissaan ja anna tekeytyä yön yli jääkaapissa. 

Annostele valmiit puurot lasipurkkeihin kerroksittain. Voit lisätä purkkeihin kerroksittain myös mysliä, muroja, hedelmiä ja tuoreita marjoja.


2 kommenttia:

  1. Sinun ruokakuvat on aivan upeita! Niitä tekee mieli kokeilla. Minäkin tykkään tuorepuuroista. Minä aloitin vasta oman life-style blogini. Siellä on jo muutama ruoka ja leivonta postauskin. blogi@primaveradimarja.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia :) Tuorepuurot ovat ihan parhaita aamupaloja ja välipaloja näin kesähelteillä.

      Kävinkin kurkkaamassa blogisi. Pyykkietikkakirjoitus oli hyvä! Täytyy kokeillakin itse valmistaa pyykkietikkaa. Olen tähän asti ostanut pyykkietikkani valmiina kaupoista :)

      Poista