tiistai 23. tammikuuta 2018

Appelsiinisuklaaherkku

Hoi kaikki Fazerinan ystävät! Tätä reseptiä ei kannata ohittaa kokeilematta.

Appelsiinista ja suklaasta syntyy helppo, nopea ja herkullinen puuro, joka toimii hyvin myös arkena jälkiruokana.

Ohje yhteen annokseen.

1,25dl kaurahiutaleita
2,5dl kaurajuomaa
1rkl raakakaakaojauhetta

Sekoita raaka-aineet keskenään. Kaakaojauhe ei vielä tässä vaiheessa sekoitu kylmien raaka-aineiden sekaan. Laita puuroainekset 2 minuutiksi mikroon täydelle teholle ja sekoita. Jatka puuron lämmittämistä kunnes 3 minuuttia on täynnä.

Lisää puuroon:
Puolikkaan applesiinin mehu (noin 0,5dl)
Noin 0,5tl raastettua appelsiinin kuorta
Vaaleaa agavesiirappia. Siirappi tuo makeutta puuroon

Jäähdytä puuroa hieman. Appelsiinin ja suklaan maku tulevat paremmin esiin hieman jäähtyneessä puurossa.

Koristele annos 80% tummalla suklaalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti