30.1.2018

Lakritsiriisivanukas taatelilla

Olen tykästynyt lakritsin ja taatelin makuyhdistelmään. Tällä kertaa laku ja taatelit pääsivät riisivanukkaaseen.

Taateli antaa mukavasti makeutta vanukkaaseen. Jos taatelin maku ei kuitenkaan miellytä, voit korvata sen muilla kuivatuilla tai tuoreilla hedelmillä.

Ainekset ( 2 annosta)

2,5dl Kaslink kaurajuomaa
0,5dl puuroriisiä
0,5tl vaniljasokeria
1dl Planti kauravispiä
1tl raakalakritsijauhetta
Kuivattuja, pehmeitä taateleita

Keitä riisipuuro puuroriisistä, kaurajuomasta ja vaniljasokerista. Tämä on aikaa vievin osuus (noin 40min). Anna valmiin riisipuuron jäähtyä.

Vatkaa kauravispistä vaahto.
-Kaurapohjainen vispikerma on tavalliseen vispikermaan verrattuna todella paksua. Kerma vaahtoutuu todella nopeasti. Muutaman minuutin vatkaus sähkövatkaimella riittää.

Sekoita jäähtyneeseen riisipuuroon lakritsijauhe, pieniksi pilkotut taatelit ja kauravispi.

Koristele lakritsijauheella ja taatelinpuolikkailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti